Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Hur man reparerar en Semi Tire

Det är farligt att köra en bil med ett punkterat däck, men det är ännu mer så när fordonet är en semi lastbil som transporterar så mycket som 80,000 pounds, inklusive last. Eftersom semis resor på motorvägar vid höga hastigheter, en punktering eller ens en långsam läcka kan vara livshotande inte bara för föraren, men för andra förare nära lastbilen. Av denna anledning är det absolut nödvändigt att semi förare och de som rider med dem veta hur man reparerar ett däck. Saker du behöver
Semi punktering reparationssats
Borrmaskin
Borrspetsar
Visa fler instruktioner
1

Park semi med punktering pekar mot uppåt. Du kan behöva flytta något framåt eller bakåt för att få punktering på toppen.
2

Grip posten som trädde däcket med en tång och dra bestämt uppåt för att ta bort den. Vrid objektet och tillbaka om du har svårt att få den att röra sig. Addera 3

Rensa hålet så det är stort nog att rymma rasp ur satsen, genom att sätta in en borrmaskin i punkteringen och bredda hålet. Du kan behöva använda mer än en storlek bit och arbeta upp långsamt för att få hål stort nog.
4

Testa rasp i hålet för en korrekt passform. Du bör möta motstånd, men inte så mycket att verktyget inte rör sig. Vrid rasp runt i cirklar när du flyttar den upp och ned för att lämna och släta ut väggarna i hålet.
5

Thread en av plug strängar ur satsen genom ögat i slutet av raspen, lämna lika stora längder av pluggen hängande från båda sidor.
6

Håll ändarna på kontakten uppåt och skjut ögat i hålet i däcket. Fortsätt att trycka tills handtaget av verktyget vidrör däcket.
7

Dra verktyget upp och ut ur däcket och sluta dra precis som ögat kommer ut. Använd ett rakblad för att skära pluggen strängen så nära däcket som möjligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76104.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.