Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Hur man sätter in en Tire Plug

Sharp objekt kull vägarna du reser varje dag. Använda ett kit däck plugg ger dig möjlighet att fixa ett hål som orsakats av ett vasst föremål utan att ta bilen till ett däck verkstad. Däck plug kit innehåller en rasp för att rugga kanten av punktering och en nål installation verktyg för att underlätta processen att tvinga ett däck plugg i hålet. Använda verktygen på rätt sätt säkerställer en permanent lösning på ett läckande däck. Saker du behöver
Luftkompressor
Tänger
Tire plug kit
Razor kniv
Visa fler instruktioner
1

bort ventilkåpan från låg eller punktering. Pumpa däcket till det tryck som anges på däckets sida med en kompressor.
2

Dra objektet från däcket med en tång.
3

Skjut rasp, en rak verktyg med skarpa kanter, i hålet där det borttagna objektet var. Flytta raspen snabbt in och ut ur hålet för att rugga kanterna på hålet. Låt rasp i däcket.
4

Thread ett däck kontakt i slitsade änden av nålen verktyget. Dra däcket kontakten, tills den sitter centrerat i verktyget. Coat däckets kontakt med plast cement som ingår i däcket plugg monteringssats.
5

Dra rasp från däcket.
6

Skjut in nålen i hålet tills 1 /2 tum av plug skjuter från däcket. Vrid handtaget av nålen verktyget 1/4 varv. Dra verktyget snabbt från däcket.
7

Klipp bort överflödigt material från däckets kontakt med en rakkniv kniv att lämna 1/4 tum av plug sticker förbi däckets slitbana.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76114.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.