Svenska Bil >> Auto Repair >> ljuddämpare >> Content

Hur till Öka ljuddämpare Performance

Din Ljuddämparen är utformad för att göra din bils avgassystem tyst. Om du har rätt ljuddämparen, men kan du också öka bränsleeffektiviteten och göra din bil snabbare. Ljuddämpare är gjorda för att vara disponibla och inte servad, så nästa gång du behöver byta din ljuddämpare, tänka på att köpa en prestation ljuddämparen. Du kan öka bilens effektivitet med 5 till 10 procent. För vissa små bilar, är lika stor som en extra två miles per gallon bensin. Instruktioner
1

Promenera eller cykla på korta resor. Halsdukar rost från insidan när för mycket kondens bygger upp och kvar sitter i en kall bil. Denna kondensation avdunstar på längre turer, men massor av kallstarter kommer snabbt bära din ljuddämparen nedåt. Den rustier och smutsigare insidan av ljuddämparen blir, desto mindre effektivt det kommer att utföra och ju förr den kommer att behöva bytas ut. Cykla eller gå om du bara behöver gå runt hörnet.
2

Byt din ljuddämparen om den är gammal, smutsig och rostig. Det är omöjligt att rengöra insidan av ljuddämparen. Dessa delar har utformats för att bytas ut, inte upprätthålls. Dirty, kommer rostiga gamla ljuddämparna inte utföra efter bästa förmåga, och bör tas bort. Om du försöker att sätta vatten inne i din ljuddämpare för att rengöra den, ska du bara göra det rustier.
3

Köp en prestanda ljuddämparen i stället för en annan vanlig, fabriken utfärdade-one. Prestanda ljuddämpare är utformade för att göra en mängd olika saker, bland annat ökad bränsleeffektivitet, vilket gör bilen snabbare och även göra din bil antingen starkare eller svagare. Föreställningen ljuddämparen du väljer beror på vilket resultat du är ute efter, liksom vilken typ av bil du kör och hur mycket du vill spendera.
4

Ta bilen till en mekaniker att ha en ljuddämpare installerat, om du inte har erfarenhet av auto reparationer. Detta är särskilt fallet för eftermarknaden halsdukar, vilket kanske inte passar på din bil precis som fabriken ljuddämparen gjorde.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/mufflers/75965.html

Previous:
Next:

ljuddämpare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.