Svenska Bil >> Auto Repair >> ljuddämpare >> Content

Felsökning av en ljuddämpare Problem

De komponenter i ett fordon kan bli defekt under en tidsperiod. Ljuddämparen kan en viktig del av ett fordon blir rostig och kan börja funktionsfel under tiden. När i väl fungerande skick, dämpar det ljudet av motorn, samt förhindra farliga utsläpp från att komma in i det inre av fordonet. Du kan spara pengar och tid genom att göra en del trial-and-error tekniker för att lokalisera problemet, snarare än att föra bilen till en verkstad. Instruktioner
metoder för felsökning som en ljuddämpare Problem
1

Lyssna efter väsande, knäppande eller högt onormala ljud som kommer från din bil när du kör. Detta indikerar att det är ett hål i ljuddämparen. Du kan också märka förlust av motoreffekt om ljuddämparen är igensatt. Byt ut ljuddämparen så snart som möjligt.
2

Inspektera utsidan av ljuddämparen för tecken på problem såsom svart sot. Om det finns sot täcker din ljuddämparen, är det ett tecken på att ljuddämparen behöver bytas. Addera 3

Titta på din ändrör efter tecken på skador. Kontrollera avgasröret för att se är inte löst eller dra på vägen medan du kör. En dra avgasröret kan vara farligt eftersom varje gång avgasröret vidrör trottoaren, är gnistor skapas.
4

Kontrollera avgas begränsning om du upplever förlust av makt eller dålig bränsleekonomi. Detta kan orsakas av krossade eller skadade rör, eller oftast en ansluten katalysator. Motorns insugningsrör vakuum bör vara 18 inches av vakuum under tomgång. Om det är mindre än 18, det betyder att det finns avgaser begränsning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/mufflers/75948.html

Previous:
Next:

ljuddämpare

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.