Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man återställer airbag-sensor på en 745i

Den 745i är BMW: s flaggskepp sedan, bär den mest tekniskt avancerade datorsystem som BMW har att erbjuda. Den 745i, liksom många andra BMW-bilar, innehåller ett stort nätverk av sensorer och datorer som ständigt övervaka prestanda för olika fordonssystem. Airbag-systemet i en 745i är inget undantag från denna regel, och har en särskild fristående dator som är konstruerad för att driva och övervaka airbagsystemet. När datorn upptäcker ett fel med airbag-sensor, skriver det en felkod till sitt minne och varnar föraren genom att vrida på "service Airbag" ljus. Ibland detta ljus lyser på grund av ett momentant fel med airbag-sensor. I denna situation, kan ljuset och sensorn vara enkelt återställas ska rensa felkoder från krockkudden datorns minne. Saker du behöver
Scan verktyget
Visa fler instruktioner
1

Lämna tändningen i läge "ON" med motorn avstängd.
2

Anslut datakabeln om en airbag-kapabla scan tool till kommunikations-porten på 745i, monteras under instrumentbrädan på vänster sida av fordonet.
3

in någon information att sökverktygen frågar efter sådant som året, märke, modell, motorstorlek och trim nivå av ditt fordon.
4

Använd menyknapparna på Scan verktyget för att gå till airbag-menyn. Välj alternativet för att rensa airbag datorns minne och vänta på bekräftelse från sökningen verktyget anger att minnet är klar.
5

Slå på motorn och kontrollera att airbagen är släckt . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75838.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.