Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Felsökning av en 95 Ci 2005 Harley Davidson

Harley Davidson original kompensator på 95-kubik-tums och större dubbla kammar kan ha varit otillräckliga för extra vridmoment som produceras av den nyare motorn. Harley nu fabriken installerar mer robusta kompensatorer. Det är ibland elektroniska problem med bränsleinsprutade Harleys som kan vara svåra att diagnostisera. Det vanliga förfarandet för det är att hämta och översätta felkoder. Utöver detta, felsöka en 95-kubik-tums twin cam är inte mycket annorlunda från felsökning en platt 45. Processen börjar alltid med att kasta benet över cykeln och sitta ner. Saker du behöver
Hylsnyckel
Tändstiftshylsa
Visa fler instruktioner
1

Öppna petcock och förlänga choke. Vrid tändningsnyckeln till "On" styret run-omkopplaren på "On" och starta motorcykeln. Om startmotorn inte fungerar, är batteriet dött.
2

Skaka motorcykeln från sida till sida och lyssna efter gas skvalpande i bränsletanken. Om du hör sloshing och startmotorn slår över, men cykeln inte startar, kolla tändstift, ledningarna plugg och spolen.
3

Inspektera tändkablarna för raster, slitage och korrosion från spolen till pluggarna. Ta bort den främre tändstiftet med en hylsnyckel och en tändstiftshylsor och inspektera pluggen. Om du ser något annat än en helt intakt plugg med en ljusgrå eller ljusbrun beläggning på elektroderna, måste din tändstiftet bytas.
4

Starta motorcykeln och tomgång i neutralläge tills rocker rutan täcker under din vänstra hand är varm. Åka motorcykel.
5

Lyssna när du cyklar. Om du hör knackningar eller ping och dina tändstift är i god form då bensinen i din tank är dåligt. Om du hör en skrivmaskin tjattrande antingen dina stötstänger eller dina ventillyftare är inte korrekt justerade. Om du hör en skrika när du slutade din bromsarna är slitna.
6

växla. Om cykeln skiftar hårt, kan shifter staven på den nedre vänstra sidan av motorcykeln böjas. Om överföringen hoppar ur växel, är växelspaken gafflar i transmissionen felaktigt justerad. Till ett stopp
7

Brake. Om bromsarna inte håller, är det bromsvätska i huvudcylindern låg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75327.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.