Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Instruktioner för att reparera det bränslepump på en 1991 Ford Econoline 250

Ford E-Series, eller Econoline, är en linje av full storlek last-och skåpbilar. Siffran anger bärkraft, med 250 beteckning anger ett 3/4 tons lastkapacitet. Den 1991 Ford Econoline 250 var tillgänglig med flera åtta-cylindriga motorer, alla med bränsleinsprutning. Detta fordon använder en högtrycks bränslepump som är en del av bränslet-monteringen ligger i bränsletanken. Du måste ta bort tanken att serva bränslepumpen i en 1991 Ford Econoline 250. Saker du behöver
3/8-tums spärrnyckel
3/8-tums enhet socket uppsättning
Jack står
sifonslangen
Planka
Ordet jack
Hammer och mässingsdorn
ESA-M1C75-B fett
Visa fler instruktioner
1

Koppla ur den elektriska anslutningen för bränslepumpens relä och starta motorn. Kör motorn tills den stannar. Dra runt motorn i fem sekunder för att säkerställa att bränslesystemet är tomt. Anslut den elektriska anslutningen för bränslepumpens relä.
2

Koppla bort kabeln på batteriets minuspol med en hylsnyckel. Använd en domkraft för att höja van på pallbockar. Sifon bränslet ur bränsletanken genom påfyllningslocket öppning. Drag av de elektriska anslutningarna för bränslet sändande enheten och bränslepump. Koppla bränsleledningarna från bränsletanken. Placera en träbit på en domkraft och flytta domkraft under bränsletanken. Höj domkraft för att stödja bränsletanken. Lossa hållarna för påfyllningsröret och bränsle remmar tank. Sänk golvet jack och ta bort tanken från fordonet.
3

Rengör ytan av bränsletanken runt bränsle-monteringen med en trasa. Vrid låsringen på bränsle-monteringen moturs med en hammare och mässingsdorn punch. Demontera låsringen och ta bort monteringen bränslegivare från bränsletanken. Kassera packningen för bränslet avsändaren församling.
4

Rengör monteringsflänsen på bränsletanken och applicera ett tunt lager fett med Ford specifikationen ESA-M1C75-B. Placera ny packning i spåret på bränsletanken. Montera bränsle sändande enheten i bränsletanken, och rikta in flikarna på bränslet sändande enheten med skårorna i bränsletanken.
5

Dra åt låsringen för bränslet medurs sändande enheten tills det tar stopp . Montera bränsletanken. Anslut de elektriska kontakterna och bränsleledningar för bränslet sändarenhet. Sänk fordonet. Fyll bränsletanken med bränsle. Anslut kabeln till den negativa batteripolen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74283.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.