Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man öppnar ett trasigt Trunk med en bruten Nyckelhålet

Om du inte längre kan sätta din nyckel i nyckelhålet på din trasiga bil trunk, är det enda sättet du kan öppna låset för att borra ett hål i cylindern. Eftersom du behöver byta hela låset när nyckelhålet är bruten, inte borra cylindern inte göra någon ytterligare skada på din lås eller bålen. En skruvmejsel eller kofot hjälper dig öppna bagageluckan själv om du inte kan öppna den för hand när du borrar genom slussen. Saker du behöver
vända borrmaskin
1/2-tums bit för borrning metall Flighter Long, tunn mejsel
Crowbar
2-till-3-fot långa metall eller trä balk

Visa fler instruktioner
1

Placera änden av borrkronan i nyckelhålet i din trunk lås. Borra hela vägen genom slussen.
2

Vrid omkopplaren för borren att vända läget och tryck på borren avtryckaren för att få lite av låsmekanismen. Försök att öppna bagageluckan dörren. Sätt i en skruvmejsel i utrymmet under lås och mellan stammen dörren och bakre stötfångaren och bänd stammen öppna om du inte kan öppna den för hand. Sätt in den platta änden av en kofot i utrymmet och försiktigt bända uppåt mot stötfångaren om skruvmejseln inte fungerar. Vara noga med att inte buckla på stötfångaren.
3

Placera en 2-till-3-fots metall balk mellan golvet i bagageutrymmet och botten av stammen dörren så att den håller dörren öppen medan du rensar ut stammen. Ha ett nytt lås sätta in och spärren repareras professionellt så snart som möjligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75724.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.