Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man återställer Tire System Pressure Monitoring på nya hjul

Rätt däcktryck är mycket viktigt . Om du inte kontrollera din lufttrycket , kan du köra på en låg däck , vilket ökar oddsen för en punktering . Många olyckor orsakas av däck misslyckande , och många däck som inte gör det på grund av lågt lufttryck . Ett fantastiskt nytt system finns på de flesta nya bilar är däcktrycksövervakning , även känd som TPMS . När du har installerat ett nytt däck , är det ibland nödvändigt att återställa systemet . Saker du behöver
Bilnycklar
TPMS Scanner
Visa fler instruktioner
1

köra bilen på motorvägen hastigheter för 50 miles . Många fordon kan återställas bara genom att köra bilen . Om detta inte fungerar , gå vidare till nästa steg .
2

Ta ut ditt TPMS scanner . Det mesta av scanners fungerar på samma sätt. Bekanta dig med hur din TPMS skannern fungerar . Lägg märke till att skannern har en meny -knapp och en väljare för att välja din modell bil . Välj din bil och följ anvisningarna på skärmen för att återställa TPMS enheter .
3

Återställ däcken på bilen en efter en . Detta kommer att kräva att du kan gå runt bilen till varje däck och trycka på återställningsknappen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74495.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.