Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man gör en Honda Moped Go Faster

Honda mopeder är kända för sin bränsleeffektivitet, bärbarhet och seghet. Tyvärr, på grund av det faktum att många Honda mopeder hålla en liten, 49cc motor, de ofta inte kan överstiga 30 mph. Det är fantastiskt för in-town verksamhet, men när du behöver gå 40 mph eller snabbare, en Honda kan bara inte göra det. Lyckligtvis, med lite anpassning till luftintaget, motor och förgasare, kan du göra din lilla Honda moped ganska fort. Saker du behöver
Wrench
Luftintag
Avgasrör
Skruvmejsel
Handduk
Premium gas
Build-kit (tillval)
Visa fler instruktioner

1

Köp premium högoktanig bensin istället för den vanliga slag. Detta ökar motorns effekt och gör det kör ganska lite smidigare.
2

Byt luft-intaget ventil i mopedens motor. Ju mer luft motorn kan få, desto bättre. Få den största ventilen du kan köpa för din moped. Du kan ersätta denna med hjälp av en skiftnyckel och skruvmejsel, eftersom ventilen är oftast direkt framför motorn. Addera 3

Lägga till en ny avgasröret kan öka din hastighet och minska motorns buller . Köp den största möjliga avgassystemet för din moped. Dessa finns tillgängliga på Hondas hemsida.
4 p Om du verkligen vill gå fortare, köpa en bygga kit för din specifika moped. Detta kit kommer att innehålla en större kolvhuvud och en ny uppsättning av cylinderdelarna. Kitet kommer att kräva en fullständig demontering av din motor, så se till att köpa en build kit gjorda för din moped.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/72190.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.