Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Återskapa en Auto Starter

Om du är händig med verktyg och vill hålla nere kostnaderna, istället för att köpa en helt ny starter du kan bygga om din befintliga startmotor. De vanligaste orsakerna till förrätt misslyckandet är utslitna mässing kontakter och en kolv som blir för sliten för att riktigt engagera startmotorn mot svänghjulet. Båda kan repareras med användning av en starter Ombyggnadssatsen. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Ratchet och Hylsnyckelsats
Box-end skiftnyckel
Starter ombyggnadssats
Starter kolven
Visa fler instruktioner
1

Ta ut ur fordonet. Metoder för avlägsnande av starter kommer att variera beroende på typ av fordon.
2

Köp en starter Ombyggnadssatsen från en bildelar utlopp. Dessa kit kan köpas för mindre än $ 40 från 2010 och omfattar de flesta av de delar som behövs för att bygga en starter. Men du kan behöva köpa starter kolven separat.
3

Hitta gaveln skydda kolven och starter kontakter. Koppla startmotorn bly och ta bort denna locket med en spärr och uttag eller en stjärnskruvmejsel. Detta kommer att utsätta kolven och mässing starter kontakter.
4

Dra ut kolven ur starthuset och ställ den åt sidan. Se till att inte förlora den lilla fjädern i slutet av kolven. Hitta de L-formade mässing kontakter på båda sidor av kolven. Använd en liten box-nyckel för att ta bort de kvarhållande muttrarna som håller den vänstra och högra kontakter, tillsammans med isolatorer och brickor.
5

Installera nya vänster och höger kontakter i huset, tillsammans med alla lämpliga brickor och isolatorer. Placera fjädern på änden av den nya kolven och mata in kolven i startapparathuset. Dra fast muttrarna med en box-nyckel. Tryck in kolven mot våren för att kontrollera den pressar starter växel utåt. Växeln bör dras när kolven släpps.
6

Återkoppla gaveln till startmotorn huset. Fäst kåpan med de tre skruvarna och dra åt dem med en spärr och uttag eller en stjärnskruvmejsel. Sätt tillbaka startapparaten i fordonet. Metoder för ominstallation kommer att variera, beroende på fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/73483.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.