Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man hittar en Auto mekaniker som är ASE Certified

Automotive Service Excellence (ASE) certifiering är en allmänt erkänd och efterfrågad bilmekaniker referens. En mekaniker med en ASE certifiering är en av cirka 385.000 mekaniker runt om i landet som har gått minst en examen specialitet certifiering och som har minst två års relevant arbetslivserfarenhet. De har också att certifiera vart femte år. Att hitta en ASE certifierad mekaniker kan hjälpa dig att veta att bilens problem kommer att lösas av någon erkänd som en kunnig professionell. Instruktioner
1

Gör en lista över de butiker i ditt område. Hitta en lista över dem i telefonboken eller på nätet. Håll din lista hanterbar. Att ha en lista på mer än cirka fem till tio butiker kommer att ta för lång tid att arbeta igenom. ASE certifiering är inte så ovanligt att du kommer att behöva leta särskilt länge för att hitta en ASE certifierad mekaniker vid en affär.
2

Ring varje butik och fråga om mekanik där finns ASE certifierade. Du kan också kolla butikernas hemsidor för information om certifiering. Stryka butiker som inte har några ASE certifierade mekaniker på personal.
3

Besök några butiker på din lista. Titta på väggarna för att se den blå ASE logo på intyg om mekaniken i butiken som har uppnått ASE certifiering. Kontrollera även ytterdörren. ASE skyltning kan också läggas ut på eller i närheten av det.
4

Titta på de uniformer som mekaniken i tjänst i butiken. Många av dem bär en ASE patch på ärmarna. Många mekaniker utför också bevis ASE certifiering på sin person samt.
5

Besök ASE hemsida (ase.com). Skriv in ditt postnummer eller stad och stat på ASE Blue Seal Erkända Business Locator för att hitta en ASE deltar butik i ditt område.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75465.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.