Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur man fixar ett däck Snabb

Ett av problemen med bilägandet är det oundvikliga punktering. Oavsett hur försiktig du är, någon gång kommer du nästan säkert ha en punktering. Däremot skulle många av oss föredrar att inte behöva byta däck använder ofta odugliga sax domkraft som följer med bilen. En snabbare och säkrare sätt att snabbt fixa däcket tills du kan få till en station är att använda en burk aerosol ringtryckmätare. Det är bäst att ha det i bilen med dig hela tiden, men om du bryter ned tillräckligt nära en affär eller en bensinstation, kommer de förmodligen sälja denna produkt. Saker du behöver
Aerosol ringtryckmätare
Visa fler instruktioner
1

flytta bilen tillräckligt för att se däckets ventil är nära marken. Skruva sedan loss locket på däckets ventil.
2

Skaka burken ordentligt. Skruva slangänden på toppen av burken på däckventilen.
3

Tryck knappen längst upp av burken för att starta pumpning av däcket. Använd hela burken. Du vet att du är klar när du ser något mer material att gå igenom linjen.
4

Ta bort slangen från däcket ventilen och skruva på locket igen. Starta bilen på en gång och kör ett par minuter för att se till att de tätningsmaterial rockar hela insidan av däcket.
5

Gå till närmaste luftpump och lägga mer luft till däcket för att göra att den är helt uppblåst. Sedan köra till en däckverkstad eller station och har däcket bytas ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70902.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.