Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur man reparerar en slanglösa bildäck

Flat däck kan bli besvärande. Spik, stenar och andra faror väg punktering dina däck på de mest olämpliga tider. Efter märker en platt slanglöst däck, tar sig tid att identifiera platsen för hålet. Du kan göra de enklaste och säkraste reparationer på hålen ligger på slitbanan. Sidewall hål är farliga, byt däck med sidoväggen skador så snabbt som möjligt. Däremot kan en plugg ge dig mer körtid med däcket. Ansluta ett hål i ett slanglöst däck bör ta dig ungefär 15 minuter. Saker du behöver
Jack
Chock block
Tire plug repair kit
avbitare
Pump
Visa fler instruktioner
1

Elevate däcket genom att placera en domkraft under axeln och höja bilen tills däcket snurrar fritt. För ett framdäck med framhjulsdrift, placera fordonet i friläge och engagera nödbromsen. Placera en bak-hjulsdrivna fordon i neutrala och plats chock block framför och bakom dina framdäck för en bakre däcket platt på en bakhjulsdriven. Bakdäck lägenheter på framhjulsdrift förare eller lägenheter däck på bakhjulet enheter kommer att snurra fritt utan extra ansträngning.
2

Snurra däcket tills du kan se och enkelt få tillgång till hålet. Ta bort eventuella hinder --- exempel spik eller sten --- från hålet, och mäta det. Försök att sätta in en vass penna i hålet. Du måste byta ut däcket om pennan går igenom hålet på grund av de omfattande skadorna som orsakas av obstruktion.
3

Probe hålet med sonden ingår i däckreparationssatsen. För in sonden och ta bort det ett par gånger för att rengöra hålet.
4

Smörj hålet med den speciella smörjande föreningen ingår i däckreparationssatsen. Doppa sonden i föreningen, och tryck den genom hålet för att smörja gummit
5

Plugga in i den slutna ögon kuverteringssystem verktyg,. Satsen innehåller både artiklar. Tvinga kontakten hela vägen genom hålet och dra ut det halvvägs ut. Knipsa pluggen nivå med ytan av däcket med hjälp avbitare.
6

Fyll däcket med en luftpump. Övervaka hålet kort för att säkerställa att däcket inte läcker, och sänk bilen till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70841.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.