Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur till Jack en 2000 Cavalier

infördes 1981 och erbjuds av General Motors Chevrolet division från 1982 till 2005, haft Cavalier 24 år och tre generationens modeller, outlasting liknande erbjudanden från Oldsmobile, Buick och Pontiac. Byggd på J-kroppen-plattform, förutsatt Chevrolet ursprungligen fyra utföranden: coupe, kombi, Sedan och en vagn - med en cabriolet kastas in i mixen några år senare. En get-runt-stad bil som erbjöd lite i vägen för inredningen styling, förutsatt att Cavalier en bränsleförbrukning på 22 mpg i staden och 34 mpg på landsväg, beroende på motorstorlek. För att ändra en punktering eller göra andra reparationer, skisserar Chevrolet bruksanvisning kritiska punkter för att placera uttaget på 2000 Cavalier. Saker du behöver
Cavalier sax domkraft och hantera
2-tons domkraft Sida 2 pallbockar
2-by-4, 6-tums block av trä
Visa mer Instruktioner
1

Kör Cavalier till en plan yta. Ställ i nödbromsen. Sätt bilen i "Park", om den har en automatisk växellåda. För manuella växellådor, lägga i ettans växel eller omvänt. Stäng av motorn.
2

Placera stoppklossar eller block framför och bakom hjulen som stannar på marken, om du planerar att jack Cavalier från marken.

3

Knäböj bredvid framhjulet väl i bilen, på förarsidan eller den vänstra sidan av Cavalier. Försiktigt köra fingrarna på ramen järnväg, från framhjulet väl under förarsidans dörr mot baksidan av fordonet. Tryck inte fingrarna i ramen järnväg, i fall det finns några ojämna kanter.
4

Leta fästpunkten för framhjulet på ramen järnväg, nio inches bakom framhjulet väl. Använd fingrarna för att känna sig för skåran i rambalk: Detta är fästpunkten för framhjulet
5

Leta efter domkraftsfästet för bakhjulet på samma sätt, knäböja bredvid. till den bakre hjulhus på förarsidan av Cavalier. Kör fingrarna längs fordonets ram järnväg, med början vid bakhjulet väl och flyttar till fordonets front. Känn efter hack i ramen järnväg, som du gjorde för framhjulet väl - den bakre fästpunkten är cirka åtta inches framför bakhjulet väl
6

Notera om din Cavalier är utrustad. med utsvängda sidoprofilsektionen längs ramen järnväg. Om så är fallet, hitta stöttning positionerna 18 inches från hjulhusen.
7

Kontrollera att stöttning huvudet av sax domkraft som levereras med fordonet sitter tätt och säkert i domkraftsdelama skårorna innan du hissar.

8

Lås jack huvudet i skåran. Sätt domkraften handtaget i hålet i slutet av sax domkraft och vrid handtaget medurs för att höja fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70908.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.