Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur SEAT ett traktordäck på Rim

Ändra ett traktordäck kan medföra svårigheter på grund av sin blotta storlek, och eftersom de är traditionellt är svåra att placera på fälgen. Den senare är på grund av att det kan finnas ett mellanrum mellan däck och fälg innan däcket är uppblåst. Att försöka sätta luft i däcket är svårt eftersom det kan alla fly från gapet. Saker du behöver
ventilkärnan Tool Review Tvålvatten
Air kompressor med inflatorn
Däcktryck blaster
Visa fler instruktioner
1

Placera traktordäck och hjul combo platt på marken så att ventilspindeln är vänd uppåt.
2

Ta bort ventilen kärnan genom att föra in verktyget ventilkärnan in ventilspindeln och vrida till vänster.

3

Häll tvålvatten hela vägen runt framdäcket vulstområde
4

Bestäm om däcket blaster verktyg levereras med en fyllbar tank -. ett ändstycke att lufttrycket kommer spränga ur - och en medföljande ventil. Däcket blaster verktyget kommer att göra det lättare för att tvinga luft in i däcket så att den kommer ordentligt expandera till fälgen.
5

Pumpa verktyget däcket blaster genom att fästa uppblåsningsanordningen till påfyllningsventilen. Fyll upp till det maximala trycket märks på blaster.
6

Fäst din ringtryckmätare till ventilspindeln av däcket.
7

Placera blast änden av däcket blaster verktyg där däcket och fälgen möts. Fyll däcket med inflatorn medan sprängning verktyget däck blaster genom att flytta explosionen ventilen. Du vill luften att blåsa genom skaftet samtidigt som explosionen kommer. Luften inflationen fortsätter när explosionen sker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70901.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.