Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur man reparerar ett slanglöst däck på en Traktorgrävare

Backhoe däck är konstruerade på samma sätt som däck passagerarfordon. Gummi och stål kombineras för att skapa en robust och tillförlitlig struktur. Olyckligtvis är gummi lika benägna att plocka upp spikar eller skruvar som alla andra däcket. En punktering på en traktorgrävare betyder traktorgrävare är ur drift tills däcket är reparerat. Reparera däcket tar en enkel reparationssats, som kan användas utan att ta bort däcket från bilen. Saker du behöver
Industri däckreparationssats
5-ton jack
Avbitare
Tänger
Luftpump
Visa fler instruktioner
1 < p> Höj däcket från marken med hjälp av en 5-tons domkraft, eller en liknande. Vrid däcket så att hålet är lättillgängligt. Du kan behöva dra traktorgrävare framåt tills du ser hålet innan fordonet.
2

Avlägsna hindret med en tång om det behövs.
3

Användning sonden ur satsen att rengöra och borra upp hålet genom att sätta in och avlägsnar sonden flera gånger. Doppa sonden i den medföljande smörjmedlet och sätt in sonden i hålet.
4

tråden ett eller två pluggar, beroende på storleken på hålet, i den slutna ögon krok ur satsen . Sätt kontakterna helt genom hålet och dra ut dem halvvägs. Klippa pluggarna om en kvarts tum från ytan av däcket.
5

Fyll däcket med en luftpump till rekommenderade trycket. Övervaka plugg för läckor. Upprepa processen med tre pluggar om det behövs. Sänk bilen till marken och ta bort domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70862.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.