Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Komma åt reservdäcket på en RAV4

reservdäck lagras ofta i bakluckan på en bil. Dock är Toyota RAV4 reservdäck bakmonterad på alla modeller utom på sporten modellerna som är utrustade med run-flat däck. I RAV4 är reservdäcket normalt skyddas av ett lock för att skydda den från elements.Two typer av omslag kan hittas på RAV4: en full-size reservhjulslock eller en halv storlek reservhjulslock. Saker du behöver
hjulmutter skiftnyckel
Visa fler instruktioner
Demontering
1

Parkera fordonet på en plan yta och stänger sin tändningen. Lossa spärrhaken handtaget sitter under full storlek reservdäck omslag. Tag i däcket kåpan på vardera sidan av spärrhandtaget bas. Dra upp locket.
2

bort en halv storlek reservhjulslock med hjulmutter skiftnyckel. Placera skiftnyckel under mitten locket och bända bort det, vilket kommer att avslöja en bult. Placera skiftnyckel på bulten och lossa den genom att vrida nyckeln moturs. Avlägsna bulten.
3

Dra däcket täcka upp för att ta bort det.
Reservdäck Removal
4 Använd skiftnyckel hjulmutter att avlägsna däcket.

Lossa en av de reservdelar hjulmuttrarna med hjulmutter skiftnyckel, vrida den moturs. Lossa de resterande hjulmuttrarna med hjulmutter skiftnyckel.
5

Avlägsna reservhjulet nötter och placera dem på ett säkert ställe eftersom du kommer att behöva dem senare för att fästa det skadade däcket.
6

Dra bort reservdäcket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70861.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.