Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur Sänk reservdäcket på en Explorer

reservdäck platser har förändrats under åren . Alla Explorer bildel däcken monteras under bakre delen av Utforskaren mellan stötfångaren och den bakre änden . De är fästa genom en kabel som har en metallkåpa i ena änden och den andra änden ansluts till en vev remskiva . När veven remskivan vrids den rullar kabeln uppåt eller nedåt för att sänka reservdäck. Detta däck förlorar lufttrycket över tiden , så det bör kontrolleras var tredje till sex månader . Instruktioner
1

Leta veven och spö för fordonet . Det kan vara under huven i framför kåpan prop eller bakom den bakre förarsidan säte. Instruktionsboken bör ge den exakta platsen .
2

Fäst stången till veven . Sätt i stångänden i hålet som är ovanför nummerskylten på den övre kanten av stötfångaren . Vissa Explorer modeller kräver den bakre lyft grinden öppnas för att komma åt kortplatsen för reservdäcket veven .
3

Vrid handtaget motsols för att sänka däcket . Fortsätt att sänka däcket tills det kan tas bort från under fordonet .
4

Haka loss kabeln från mitten av fälgen genom att vinkla locket i änden av kabeln och dra ut kabeln ur mitten av fälgen . Avlägsna däcket från under Utforskaren .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70820.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.