Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur att lappa en bil Däck

Patching en bil däck bör ske endast som en tillfällig lösning tills du kan få till en bil verkstad och har däcket repareras. Däck pluggar finns på de flesta bildelar butiker. Plug plåster bör användas endast i slitbanans område minst 1/4 tum från ytterkanten på däcket. Däck patchar andra än pluggar är för professionellt bruk, eftersom det finns en risk för allvarlig däck misslyckande om plåstret inte tillämpas korrekt. Saker du behöver
Tänger
Däck Reamer
Däck plug
Plug installer
Luftkompressor
Lufttrycksmätare
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera hålet i däckets slitbana. Om hålet orsakades av en spik eller andra små föremål, använd tång för att ta bort den. Om däcket är utanför fordonet, kan hålet hittas genom att tillämpa såpvatten. Leta efter bubblande där luften lämnar däcket.
2

Sätt däcket brotschen i hålet genom att placera spetsen av brotschen i hålet och trycka handtaget av brotschen tills den är ungefär en halv till 2 inches i däcken.
3

Flytta brotschen i en fram och rörelse framåt i hålet av däcket. Gör detta ett par gånger för att göra tillräckligt med utrymme för att sätta i kontakten.
4

Sätt däcket koppla in pluggen installationsprogrammet genom att trycka på kontakten genom hålet i toppen av pluggen verktyget. Center pluggen i verktyget tills du har samma längd plugg på varje sida av verktyget.
5

Avlägsna brotsch från hålet och sätt i kontakten verktyget. Tryck in kontakten verktyget tills 1/4 tum av pluggen sticker ut ur däcket. Snabbt dra ur kontakten verktyget från däcket. Pluggen kvar i däcket.
6

Använd kompressor för att blåsa upp däcket till rätt tryck. Kolla in det med en lufttrycksmätare att kontrollera att det är korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70805.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.