Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur man tar bort ett däck på en Chevy Tahoe

En platt eller skadade däck är en säkerhetsrisk och bör inte hållas på en Chevy Tahoe under körning. En Chevy Tahoe är en top-heavy SUV och kan vara farliga om de drivs med ett skadat däck. Lär dig hur du tar bort ett däck på en Chevy Tahoe och hålla dig och din familj säker på vägen. En Chevy Tahoe däck är stor och tung, men den kan tas bort av en person i en nödsituation. Saker du behöver
Däck järn
Jack
Visa fler instruktioner
1

Ta tappmuttem locket med en platt skruvmejsel eller kniv för att nå muttrarna . Locket kommer att dyka upp om en skruvmejsel placeras i öppningen. Tappmuttem täcker är bara fyra modeller fyrhjulsdrift. Tvåhjulsdrift modeller saknar lug nut covers.
2

Använd däck järn för att lossa muttrarna. Placera änden däck järn på en lug nut och lossa muttern bara en eller två varv. Lossa övriga nötter i ett mönster av varannan mutter. Lossa den första tappmuttem, hoppa över en och sedan lossa nästa lug nut. Gör detta tills alla muttrarna lossas, men inte tas bort. Addera 3

Placera en domkraft under kanten av Tahoe, där uttaget kommer att vila på ramen av lastbilen som den höjs. Rasie domkraften bara tillräckligt så att däcket är en tum eller två bort från marken.
4

Använd däck järn för att ta bort muttrarna. Ta bort dem en i taget, ta bort varannan tills de alla bort. De flesta Tahoes har sex muttrarna. Äldre modeller kan ha fem hjulmuttrarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70738.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.