Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Traktordäck Repair Tools

På grund av storleken och tjockleken på ett traktordäck, fixa en lägenhet är lite svårare än den typiska vägkanten bilreparationer. Det finns ett antal verktyg på marknaden, och beroende på problem, kan du hitta dem på någon nivå och flera priser pris. Bead Breaker Kit

En pärla brytare är en $ 800-plus utrustning som gör att du kan reparera en traktor däck utan att ta bort det. Detta är bra för när du är ensam i ett fält och behöver en snabb fix, och fungerar med alla hjulaggregaten. Detta kit innehåller alla objekt som behövs för att byta däck:. Pärlan breaker, pump, slangar och hydrauliska kopplingar Addera Däck Cement

För fastställande av en mindre traktor däck problem, däckens cement fungerar som en bindande kemikalie för att smälta ihop hålet med värme och tryck. Detta kommer att fixa även de minsta sprickorna. Detta kostar uppåt på $ 20 för en 8-ounce burk. Varje kan levereras med en pensel applikator. Detta bör inte röras av bara händer, på grund av grundämnet, eftersom det kan orsaka frätskador om oavsiktligt appliceras och vänster på bar hud.
Valve Repair

När röret ventilen är frågan på däcket, kan du köpa en 4-in-1 ventil reparera verktyg. Detta går mellan $ 2 och $ 3. Denna lilla verktyget tar bort ventilen kärnor, re-kranar inre och yttre gängor och buntar insidan ventil för ventil ersättning.
Lappar

Däck fläckar är svarta cirkulära objekt som är placerade på ett hål för att stoppa läckage. Den kalla patch tar ca 30 minuter att ansöka och måste tillämpas med en cement. Het lappning upphettas och smältes för däcket och tar ungefär samma tid. Dessa kan köpas i kit, eller bara med patchar själva.
Plugs

Dessa långa, klibbiga svarta rören är för insättning i ett däck är skadat med ett hål . Hålet kan fyllas med så många av de pluggar som behövs, och då är det rekommenderat att placera en lapp över toppen för nödvändiga luftläckage skydd. Dessa däck pluggar är av samma typ som de som används på bildäck, men du behöver mer längd (alla pluggar kan kapas till önskad längd) och beroende på storleken på hålet, kommer du antagligen behöva en stor mängd pluggar för att fixa den. Dessa noteras som en quick fix för något däck hål. Dessa kan köpas i kit eller bara av sig själva i förpackningar som behövs. Dessa kommer att värma upp när du börjar köra, försegling sig väl.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70757.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.