Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur man byter ett däck på en 2001 Chevy Truck

Byta ett däck på en 2001 Chevy truck kan krävas om däcket blir platt under en resa. Byta ett däck till dessa truckar är inte svårt, förutsatt att rätt verktyg finns till hands, såsom domkraft och lug-skiftnyckel. Däcket kan ändras i ca 20 minuter och resan kan fortsätta. Den punktering bör repareras på en auto-serviceverkstad. Saker du behöver
Lug-skiftnyckel
Bil jack
Visa fler instruktioner
1

Ta den färska däck från Chevy truck, som ligger under lastbilens last säng, med nyckeln tillhandahålls. Läs bilens manual för specifik del vistelseort.
2

Placera klacken-skiftnyckel på var och en av de fem muttrarna som håller hjulet med punktering på plats. Applicera en moturs tryck nedåt för att lossa varje mutter. Ta inte bort muttrarna helt. Du vill att lossa muttrarna innan runka lastbilen upp för att förhindra att hjulet snurrar.
3

Placera domkraften under Chevy chassi närmast det punkterade däcket. Domkraften ska placeras på ett plant underlag så att den inte glider ut. Jack Chevy upp så att det är ungefär sex inches från marken.
4

Skruva åt muttrarna för hand och placera dem åt sidan för framtida användning. Avlägsna punktering från axeln. Rulla punktering på baksidan av lastbilen.
5

Placera det nya däcket på axeln. Skruva åt muttrarna för hand så att hjulet inte faller av när trucken kapade ner.
6

Jack lastbilen ner. Dra åt varje öra muttern med klacken-skiftnyckel. Sätt punktering och verktyg i lastbilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70787.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.