Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Air Tire Verktyg

Flera luftsystem och verktyg måste användas vid byte eller reparation av däck. Några av dem har grundläggande mönster och kan köpas på automatisk leverans och järnaffärer. Andra system kan vara mer komplex och specialiserad, som används i reparera anläggningar. Alla av dem har använts för däck reparation och utbyte vid ett eller annat tillfälle i varje reparatör. En ny butik ägare kan vilja veta exakt vad han behöver för att starta ett företag däck reparation, eller gör-det-själv reparatör kan hitta rätt verktyg för hans däckreparations situation. Tryckluft Tire Machines

De flesta butiker har de tunga pneumatiskt drivna däck växlare som Coats 4050A, som kommer i ett enda steg, center-post design. Dessa kraftiga kommersiella växlare fungerar snabbt och effektivt för en mängd olika däck byta applikationer. De kör ut stora tankar, som tillhandahålls genom att generera pumpar för att driva de mekaniska spakarna. Mer robusta modeller har kraftigare design funktioner som tillåter dem att arbeta på större lastbilsdäck.
Transportabla kompressorer Tankar

portabla kompressorer tank i fem gallon storlek kan hålla en tryckluft laddning som gör att den kan transporteras i området, där ingen elektricitet kan erhållas för pumpar eller andra kompressorer. De kan laddas via en ventil öppning, hålla ut, och kan sedan släppas ut i en låg eller punktering med twist av en ventil.
Blåsmunstycken

Air munstycken finns i en mängd olika former och storlekar, vissa med flex slangar och andra med raka axlar. De flesta har knappar eller handtag triggerpunkter, som när deprimerad, släpper en jämn ström av luft i däcken. De har kopplingar som tillåter dem att fästa vid långa eller korta rader luftslang. Några har funktioner för att ändra chuckar (luft huvuden), och de flesta har en inbyggd mätare för däcktryck.
Tire Mätare
manometrar läsa exakt däcktryck.

manometrar läsa däcktryck och finns i ett par utföranden: den rak pinne eller penna-typ med en lång numerisk indikator, eller en liten knubbig design som har en rund mätare. Både läsa i PSI (pounds per square inch), och läs däcktryck. Addera Mini Auto Kompressor

fordonsindustrin mini-kompressor fungerar utanför bilens 12-volts batteri systemet, oftast koppling till ett cigarettändaruttag. De har små elektriska motorer som driver en kolv som producerar tryckluft. De finns till hands för nödsituationer personligt bruk, då reparation bistånd inte kan erhållas. Vissa auto min-kompressorer har längre leveranstider uppkopplingar som fäster direkt till batteriet.
Air Chucks

Air bitar finns i olika stilar och storlekar. De passar på slutet av kompressorns linjer och brukar inte ha några on-off ventiler, förutom en fjäderbelastad klämma som håller dem ansluten till däcket ventilspindeln. Många kommer i mässing och rostfritt designs stål för lång livslängd och skydd mot fukt.
Bead Seater

Bead sitsig tankar har liknande mönster till den bärbara tryckluftstank. Bara deras användning innebär urladdning en stor luftvolym som hjälper sits däckvulsterna när de behöver byggas ut plötsligt. De kan leverera flera högtrycks-avgifter, direkt pumpning av däcket och sittplatser både pärlor av däcket. Addera Pneumatiska Air Tools

gemensamma spärrfunktion air effekt som rinner av stora eller små kompressorer kan enkelt ta bort muttrarna däck lug. Det chockerar muttrarna löst genom att leverera miniatyr komprimerade hammarslag, som förvandlas uttag. De har handhållna design och finns i 1/4, 3/8 och 1/2-tums storlekar eller större storlekar för lastbilar och stora riggar.

Rotary däck buffertar kommer i små handhållna storlekar som luftstöten Ratchet och arbete från tryckluft. De har löstagbara huvud design som tillåter dem att polera, slipa och skura insidan av däck, där patchar måste installeras. De roterar med ett mycket högt varvtal för att ta bort lager av gummi eller fransiga ändar av stålband. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70802.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.