Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur man tar bort reservdäcket på en Ford Ranger

Däck är föremål för extrema förhållanden, så de måste vara i gott skick för att hålla dig säker på vägen. Däcken måste bytas efter slitbanan slits ner. Även ett nytt däck kan skadas av väg skräp, vilket kan orsaka det en läcka eller en punktering. Du bör ändra något däck vars slitbana är sliten eller som har lidit skada så snabbt som möjligt. Lyckligtvis åt och tar bort reservdäcket på en Ford Ranger är ganska enkelt, trots att däcket ligger under sängen. Instruktioner
1

Sammanställ Rangers två jack handtag bitar. Skjut ett stycke på slutet av den andra delen tills de två delarna snäpper fast.
2

Skjut slitsade änden av handtaget genom den fyrkantiga öppningen på sidan av lastbilens Hjulmutternyckel tills handtaget snäpper på plats.
3

Ta bort låset som täcker extra hål däck tillgång, med låsets nyckel, om sådan finns. (Som tillval, Rangers är tillgängliga med ett lås för att förhindra att reservdäcket stjäls. Låset sitter mellan den bakre stötfångaren och bakluckan.)
4

Skjut kvadratiska änden av uttaget hantera genom åtkomsttidlucka. Åtkomstluckan är placerad mellan den bakre stötfångaren och bakluckan.
5

Vrid handtaget tills det ingriper med reservdäcket s lyftkabel. Rotera jack handtaget
6

med Hjulmutternyckel moturs för att sänka reservdäck till marken.
7

Vrid däcket hållaren i mitten av reservdäcket i moturs riktning tills hållaren separerar från däcket, dra sedan däcket från under lastbilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70771.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.