Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur man reparerar en RV Tire

fritidsfordon (RV) använder tunga däck vanligtvis klassade för högre belastningar. Sidoväggar dessa inkluderar vanligtvis 6 skikt (lager av gummi och rep) eller mer för att bära tyngden av RV. Väg faror fortfarande kan påverka de tyngre däck, vilket resulterar i punkteringar och lägenheter. En RV däckreparation på samma sätt som alla andra slanglöst däck. De flesta däck och glidmedel butiker kommer att reparera däcket med hjälp av en plug-patch combo. Du kan ansluta en RV däck i 15 minuter på den sida av vägen med en däckreparationssatsen. Saker du behöver
Däckreparationssatsen
Tänger
Jack
Chock block
avbitare
Luftpump
Visa fler instruktioner
1

Lyft hjulet från marken med en domkraft placerad under axeln. Placera chock block framför och bakom de andra hjulen kvar på marken.
2

Snurra däcket tills du ser hindret. Ta bort hindret med en tång om det behövs.
3

Sätt i reparationssats s sond i hålet, och dra den in och ut ett par gånger för att rengöra hålet. Doppa sonden i den medföljande smörjmedlet flaskan och skjut smörjmedlet genom hålet med sonden.
4

Lägg ut en vidhäftande kontakten i slutna ögon krok ingår i reparationssats. Tryck in kontakten helt genom hålet, och backa ut ur hålet om halvvägs. Skär pluggen ungefär en kvarts tum från ytan av däcket med avbitare.
5

Pumpa däcket till rekommendation från fabriken. Övervaka plugg för tecken på läckage. Upprepa processen med två proppar om du märker en läcka. Sänk fordonet och ta bort jack och chock block.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70858.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.