Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur man kan stoppa läckan på däck fälg Seal

När ett däck läcker, kan spotting ursprunget vara svårt. Om du bestämmer att däcket är oskadad men luften är fortfarande flyr, det finns förmodligen en läcka mellan däcket och fälgen. Detta kan inträffa när vatten sipprar in i hjulet och vilar där däcket möter fälgen, kallad vulstförsegling området. Den metallkanten blir korroderad och en luft läcka skapas. Detta sker oftast med aluminium eller aluminiumfälgar. Saker du behöver
lumpskiva gjord för att avlägsna korrosion
Däck lösningsmedel
Däck lim
Visa fler instruktioner
1

Ta av hjulet från fordonet . Om det inte finns någon luft kvar i däcket, ta bort den genom att trycka nedåt på spindeln. Vulsten förseglingsområdet bör nu exponeras på både däcket och fälgen. Det är inte nödvändigt att ta bort däcket från fälgen.
2

Ta bort de korroderade områden på fälgen. Kör en lumpskiva gjord för att ta bort rost längs vulstförsegling, polering kanten tillbaka till en slät yta. Addera 3

Torka av området av däcket som berör fälgen med ett lösningsmedel som är lämpligt för gummi, för att rengöra smutsen på däcket. Detta bidrar till att skapa en bättre tätning när däcket pumpas upp.
4

Applicera ett lager av däck lim på fälgen s vulstförsegling med fingertoppen eller en bomullspinne. Även om detta inte behövs, kan det hämma ytterligare korrosion, genom att förhindra fukt från att landa på fälgen igen.
5

Pumpa däcket och montera på fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70848.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.