Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur man återställer Low Light Tire Pressure på en Ford F-250

köra med dåligt pumpade däck är en vanlig orsak till däck misslyckande och utblåsning, enligt Ford Motor Co Lyckligtvis nyare Ford lastbilar, såsom F-250, utrustade med ett däcktryck övervakningssystem. Detta system varnar dig med en blinkande lampa på instrumentpanelen när en (eller flera) av dina däck har förlorat en stor mängd luft. För att återställa svagt ljus däcktrycket på din Ford F-250, tillsätt en lämplig mängd luft till däcken och köra lastbilen i några minuter. Varningslampan bör då försvinna. Saker du behöver
lufttrycksmätare
Air kompressor
Visa fler instruktioner
1

Se till att däcken är kalla (inte kört mer än 1 mil) innan du börjar, lufttryck ökar inuti däcket som däcket värms upp från körning
2

Kontrollera lufttrycket i varje däck på din F-250.. För precision, använd en lufttrycksmätare snarare än visuell inspektion, däcken kan förlora halva sin luft och fortfarande ser OK enbart genom visuell inspektion, enligt Ford Motor Co vill kontrollera trycket, skruva av locket på däckets ventil och kortfattat sätt mätaren att få en behandling.
3

Lägg en lämplig mängd luft till dina däck efter behov. Se Fords rekommenderade nivåer däcktryck, som du hittar på etiketten på kanten av din förardörren. Om du överfylla ett däck, tryck på skaftet i mitten av ventilen för att släppa ut luft. Kontrollera igen däcktrycket med mätaren, och byt ut ventilkåpan.
4

Byt reservdäcket med en lämplig vanlig däck om du har kört på en reservdel. Den reservdäck är avsedd för tillfälligt bruk, och det påverkar däcktryck varning. Kontrollera däcktrycket med mätaren, och fyll på luft i däcken vid behov.
5

Kör din F-250 under minst 2 minuter vid en hastighet av 20 km /h eller högre. Den däcktryck ljus bör stänga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70762.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.