Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Så monterar du ett liten släpvagn Tire

Vi har alla haft platt däck, eller behövs för att montera ett nytt däck. De flesta av oss att nå för vår telefon och ringa vår vägassistanstjänsten, och en timme senare är vi tillbaka på vägen, bara lite generade. Men de flesta vägarna reparationstjänster inte täcker släpvagnar. Oavsett om du byter ut en punktering eller monterar ett helt nytt däck på din lilla släpvagn, har den know-how kommer att spara pengar och tid. Saker du behöver
Tire
Tube
rörtång kilar
Wheel
aska block
Vehicle Jack
Visa fler instruktioner
1 < p> Placera stoppklossar framför och bakom vagnens bakhjul. Om du inte har stoppklossar, kan trä eller betong block bytas. Se till att vagnen är på plan mark också. När klossarna är på plats driva och bakåt på trailern för att se till att den inte rör sig.
2

Höj nosen så släpet är nivån. Detta är antingen åstadkommas med släpet uttaget nära kopplingen eller lyfta näsan och placera en nedanför konvulkaner block. Återigen kontrollera att släpet är stabil.
3

Crack the gamla däckens Lugnuts använder rörtång. Sprickbildning är en process där man lossa något Lugnuts.
4

Höj vagnen med domkraft. För små släp, kommer bilens domkraft räcker. Höj släpvagnen så att däcket ligger något över marken.
5

Ta bort Lugnuts, och ta bort det gamla däcket.
6

Montera det nya däcket. Du kanske måste höja släpet med hjälp av domkraft om du håller på att fixa en punktering
7

Något åt ​​Lugnuts i ett stjärnmönster -. Detta betyder efter åtdragning ett lugnut nästa du kommer åt är motsatsen. När hjulet är ordentligt på axeln, sänk domkraften.
8

Dra åt alla Lugnuts i samma stjärnmönster när släpet sänks.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70887.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.