Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur man blir en däckhandlare

Automotive affärsmodeller kan variera men de delar alla en sak: den amerikanska bilist. Från de miljontals bilar, lastbilar och fritidsfordon ägare, kan ett företag man skapa sig en lönsam levande. Använda 21st Century metoder, är vägen till lönsamhet kort. En pålitlig inkomst som däckhandlare är närmare än du tror. Instruktioner
1

Besök Commission Junction (www.cj.com) och registrera dig som publisher för sitt nät. Commission Junction låter Internet förlag (er) för att knyta kontakter med företag som betalar förlag (er) att skicka länkar till deras hemsida webbplats eller företag. Den anslutning du gör med Commission Junction annonsörer gör att du kan skicka länkar till specifika företag och produkter, vilket gör det möjligt att "handla" i de produkter som du tycker är mest lönsamma. Bli en däckhandlare med Commission Junction som din återförsäljaravtalet manager. Den mest lönsamma däckåterförsäljare på Commission Junction är TireRack.com (www.tirerack.com).
2

Gå till utgivarens hemsida, där du kan länka till en lista med annonsörer för alla olika produkter tillgängliga. För att hitta TireRack.com och bli en däckhandlare erbjuder tireRack.com raden av däck och hjul tillbehör, klicka på "Get Länkar" fliken för att gå till en söksida för CJ.com annonsörer. Skriv in Tire Rack och klicka på "Sök". Sidan kommer att uppdateras med TireRack.com annonsören länken. För nya program måste du klicka på "Ansök till programmet" innan han blev antagen till återförsäljare programmet. Acceptans är omedelbar och du kommer att meddelas via Commission Junction av avtalet du har med både CJ.com och TireRack.com. Du kan börja att hitta länkar som levereras genom CJ.com att marknadsföra och sälja däck. Nästa steg är att bygga ett företag som specialiserat sig på däck för vem som helst, var som helst.
3

Konvertera möjligheter till försäljning lokalt och online. Skapa en effektiv affärsmodell med affiliate länkar som genererar nätverk Internet-företag och sekretessbelagd lista på länkar till TireRack.com. Efter att ha blivit en TireRack.com affiliate återförsäljare, följ länkarna genom produkter Tire Rack. Sök efter enskilda produkter eller genom produktkategorier och kopiera länkarna för att publicera på en blogg, hemsida eller annons ute på nätet. Det mest effektiva sättet att komma igång är genom gratis eller betald platsannonser förteckning över de länkar till dina produkter Tire Rack. Publicera däck nyheter och rapporter beströdda med dina affiliate länkar och börja konvertera online besökare in till däck kunder.
4

Skapa en blogg om däck. Registrera dig för ett Blogger.com (www.blogger.com) konto och börja publicera nyheter och information om säsongens körförhållanden och rätt däck skötsel och underhåll. Gör dig själv en expert på området däck samtidigt publicera länkar till dina produkter Tire Rack. Fortsätta att utveckla en blogg om detta ämne, och sedan börja expandera er marknadsföring med några av de nya Web 2.0 sociala nätverk. Använda Twitter (www.twitter.com) kan leverera en inflytelserik budskap till intresserade anhängare, vilket leder dem till länkarna Tire rack på din blogg eller hemsida. Varje gång du postar ett nytt blogginlägg eller annons, gå till Twitter och skicka ett meddelande till alla dina anhängare.
5

besvara alla ansökningar om information som genereras från din online-nyheter och klassificeras listor. De flesta människor tycker om att kommunicera med någon via e-post eller telefon innan du köper ett köp som genereras via en affiliate återförsäljare. Kombinera en hög personlig service med er nya däck återförsäljare och kom ihåg att framgångsrika online företag alltid annonsera. De nätverk med företag och konsumenter som behöver hjälp av ett företag som ditt. Efter försäljningen kommer Commission Junction samla annonsören betalningarna, och skicka den till din Paypal eller bankkonto när alla betalningar har rensat. Investera lite vinst tillbaka in i verksamheten och se företaget växa med hjälp av dessa tekniker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70736.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.