Svenska Bil >> Auto Repair >> Flat Tires >> Content

Hur Finance Fälgar och Däck

Ingen bil restaurering eller renovering är komplett förrän du installerar nya fälgar och däck. Det kan bli dyrt, beroende på storlek och typ du vill, så du kanske vill finansiera köpet. Titta på räntorna på de lån som du funderar och frågar återförsäljare om eventuella incitament som de erbjuder om du använder en typ av kredit i stället för en annan. Återförsäljare kan erbjuda räntefria lån om du betala mellanskillnaden i en viss period. Var beredd att visa ditt körkort, bevis på bostad, en ny lön stub och eventuellt din registrering av fordon beroende på vilken typ av kredit som du använder. Instruktioner
1

Kontrollera din kredit rapport. Din kredit rapport kan ge dig insikt om de räntor du kan förvänta dig att betala och om borgenärerna kommer att överväga dig en god risk som låntagare. Fair Credit Reporting Act ger dig tillgång till en gratis kopia av din kredit rapport var 12 månader. Att se om de erbjuder hyra till egna fälgar och däck
2

Kontakta återförsäljare. Vissa online återförsäljare erbjuder hyra till egna paket för en liten handpenning till kvalificerade köpare.
3

Kontrollera med lokala återförsäljare och fråga om de har in-house kredit eller ett arrangemang med en långivare att finansiera inköp. Du kanske också kunna ordna en layaway avtal där du betalar för inköp över tiden innan du får fälgar och däck.
4

Kontakta din bank. Bankerna kommer ofta låna pengar snabbare till kunder som har konton med dem eftersom de har mycket av den information de behöver och kan verifiera genom dina aktuella konton din kreditvärdighet.
5

Jämför räntor och betalningsvillkor för lån för att välja det bästa för din ekonomiska situation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/flat-tires/70870.html

Previous:
Next:

Flat Tires

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.