Svenska Bil >> Auto Repair >> avgassystem >> Content

Kommer Dubbla Avgassystem Öka bränsle körsträcka ?

Gas körsträcka är en viktig faktor i valet av en ny bil eller uppgradera din nuvarande ride . Ett sätt att förbättra din gas körsträcka är genom att öka bilens luftintag . Det finns många sätt att öka luftintag , inklusive installation av dubbla avgasrör . Singel vs Dual

Ett dubbelt avgassystem kommer att öka gas körsträcka på din bil . Utöver att öka din gas körsträcka , är en extra bonus för att välja ett dubbelt avgassystem en ökning av hästkrafter .
Typer
p Det finns två typer av dubbla avgassystem : true dubbelt avgassystem med dubbla spännande avgaser . Dubbla spännande avgassystem har en katalysator , en ljuddämpare och en delad avgasrör . Sanna dubbla avgassystem har två katalysatorer , två halsdukar och och två slutrör .
Avgassystem och motorer

Bilar med fyrcylindriga motorer inte kan ha en sant dubbla avgassystemet installerad eftersom de bara har en avgasgrenrör . Fordon med sex - eller åtta - cylindriga motorer har avgasgrenrör på båda sidor av motorn och därmed kan rymma en sann dubbelt avgassystem .
Tailpipes

Tvärtemot vad övertygelse , med en eller två ändrör gör ingen skillnad på din motor prestanda . Detta är bara en kosmetisk val .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/exhaust-systems/70633.html

Previous:
Next:

avgassystem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.