Svenska Bil >> Auto Repair >> avgassystem >> Content

Vad gör Car Headers gör?

Car sidhuvuden, som fäster till sidorna av en fordonsmotor, är en viktig del av ett fordons avgassystem. Består av massivt stålrör, rubriker är de första delarna av ett fordons avgassystem att komma i kontakt med spännande motorns avgaser. Link Engine till avgassystemet

Headers är långa, rörformade metallrör som bulten på sidorna av en motor. Headers line up med hamnarna Avgaserna från motorn och ger en länk via vilken spännande motorns avgaser flöda ut ur en motor och mot den inre avgassystemet.
Samla Motoravgaser
< p> Som bränd motor avgaser ur en motor, headers samla dessa gaser och tratt dem ner header rören och in till avgassystemet, som är där ljuddämparen och katalysatorn bor.

Transport Motoravgaser

Headers fungera som en viktig länk mellan fordonets avgassystem och dess motor. Eftersom motorn avgaserna strömmar genom en uppsättning rubriker, rubriker direkt dessa gaser till den huvudsakliga fordonets avgasrör, där de flödet genom ljuddämparen och katalysatorn.
Temper Exhaust Sound

Headers tjänar också till att dämpa och dämpa ljudet av ett fordons avgassystem. Genom att tillhandahålla en solid, rörformad kapsling för spännande motorns avgaser, rubriker hjälpa maskera några av de popping och sprakande ljud av hög hastighet, hög temperatur avgaserna.
Minska Exhaust
Gas hastighet

avgaser ur ett fordons motor, reser de till mycket höga hastigheter. Headers presentera den första fysiska hinder för dessa spännande avgaser, en situation som tjänar till att bromsa deras hastighet samt öka effektiviteten av både fordonets ljuddämpare och katalysator.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/exhaust-systems/70293.html

Previous:
Next:

avgassystem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.