Svenska Bil >> Auto Repair >> avgassystem >> Content

Tips för en lugn Exhaust

Avgassystem innefattar slangen som leder avgaserna bort från fordonets motor. Gaserna färdas genom denna slang och ut avgasrören. Andra delar av avgassystemet kan innefatta avgasgrenröret, en turboladdare, en katalytisk omvandlare och en ljuddämpare, som också kallas en ljuddämpare i Europa. Ljuddämpare Tape

Hål i bilens ljuddämparen kan vara en vanlig källa till onödigt buller, särskilt om avgassystemet nyligen har blivit starkare utan någon uppenbar anledning. Annat än att ersätta ljuddämparen helt, om hålet är små, ofta den kan repareras. Ljuddämpare tejp, såsom silikon X Treme Tape, kan köpas på de flesta bil-butiker. Applicera tejpen när ljuddämparen är helt cool. När det är som tillämpas, starta bilens motor och låt den gå i minst 15 minuter, eller den tid på produktens instruktioner, så att bandet kommer att värma upp och smälta över hålet.

Silikon X Treme Tape

Mocap Inc.

409 Parkway Drive

Park Hills, MO 63601

800-633-6775

mocap.com

Glasfiber Packa

Ser att tysta ett system för motorcykel avgaser? Förpacka ljuddämparen kan vara en kostnadseffektiv, gör-det-själv-lösning. Packningsmaterialet i ljuddämparen kan bryta ner med tiden, vilket gör det mindre effektivt i ljuddämpande avdelning. Processen är ganska enkel och innebär att ta bort ljuddämparen kärna. Bara packa upp den slitna glasfibervadd och ersätta med ny vadd, såsom Moose Racing Glasfiber ljuddämpare Förpackning.

Moose Racing

PO Box 5222

Janesville 53.547-5222

mooseracing.com
Avgassystem Ljuddämpare Tips

att producera mest makt, bör bilens avgassystem ha så få restriktioner som möjligt. Av denna anledning quieting ett fungerande avgaser ofta minskar hästkrafter. Däremot kan lokala buller förordningar tillåter inte högpresterande bilar att drivas runt stan med sina motorer rytande. En löstagbar ljuddämpare tips är ett alternativ som tillåter förare att dämpa bullret från deras avgaser vid behov, med den extra fördelen av att kunna ta bort det lätt när fler hästkrafter önskas. Flyttbara ljuddämpare tips, t.ex. ECP Universal Avtagbar Ljuddämpare Ljuddämpare Tips, helt enkelt bulten på slutet av bilens ljuddämparen och hålls på plats med ett par skruvar.

Universal Avtagbar Ljuddämpare Ljuddämpare Tips

ECP (Allt Bildelar) katalog

877-813-5337

everythingcarparts.com

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/exhaust-systems/70503.html

Previous:
Next:

avgassystem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.