Svenska Bil >> Auto Repair >> avgassystem >> Content

Vad är en Free Flow Avgassystem ?

En fritt flöde avgaserna är en typ av system installeras i fordon för ökad effekt och ett sportigt utseende . De är utformade för att avlägsna motorutsläpp mer effektivt än vanliga avgassystem . Syfte

Free Flow avgassystem är designade för utseende och ökad effektivitet och makt i fordon . De är oftast gjorda av 100 procent rostfritt stål , vilket ger ett skönt sportigt utseende . De väger mindre än vanliga avgassystem , som hjälper konto för ökad bränsleekonomi och förbättrad acceleration .
Process

Avgassystem används för att avlägsna förbrukad gas från ett fordons motor , därför avgassystem spela en roll i motortrimning och prestanda. Ett fritt flöde system gör den förbrukade gasen för att lämna fordonet mer effektivt genom att ändra de rör som används i systemet och installera en intercooler mellan motorn och avgassystemet .
Fördelar
< br >

med ett fritt flöde avgassystem , är en mjukare avlägsnande av förbrukad gas som erbjuds . På grund av detta , fordonsägare märker en förbättring i övergripande sätt deras fordon körs . Dessa system främjar bättre gas körsträcka och ökad acceleration samt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/exhaust-systems/70499.html

Previous:
Next:

avgassystem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.