Svenska Bil >> Auto Repair >> avgassystem >> Content

Hur till Mount Shovelhead avgasrör

Under de 100 åren av motorcykelns existens, har det sett många förändringar. Den Shovelhead motor, uppkallad efter formen på toppen av motorn, har fått en hel del användning under dessa år. Byta ut avgassystemet kan öka prestandan och ändra tonerna av avgasljud, vilket ger dig en annorlunda körupplevelse. Installera ett avgassystem på en Shovelhead motor är inte svårt, och kan göras inom en timme eller så med rätt verktyg. Saker du behöver
insexnyckel hylssats
3/8-tums ratchet, förlängning och uttag
3/8-tums kardanknut
Shovelhead avgassystem
Visa mer Instruktioner
1

Installera insexnyckeln stickkontakten på 3/8-tums Ratchet och förlängning, sedan skruva isär systemet lager avgaserna från motorn. Du kan behöva använda en 3/8-tums kardanknut för att komma runt slangen i vissa avsnitt.
2

unbolt avgaserna från ramen på cykeln i slutet av slutrör med 3 /8-tums Ratchet och uttag. Placera avgassystemet till den sida av fordonet.
3

Montera det nya avgassystemet på motorcykeln och skruva det nya avgassystemet till motorn med hjälp av en insexnyckel uttaget på 3/8 tum spärrskaft och förlängning. Du kan behöva använda en 3/8-tums kardanknut för att komma runt slangen i vissa avsnitt.
4

Bolt rören i avgassystemet till ramen på cykeln med fabriken hårdvara och 3/8-tums Ratchet och uttag. Starta cykel och lyssna efter eventuella avgas läckor. Om du hör något, dra ner avgassystemet på motorn igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/exhaust-systems/70419.html

Previous:
Next:

avgassystem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.