Svenska Bil >> Auto Repair >> avgassystem >> Content

Hur man installerar ett Flowmaster avgassystem

Så länge det har funnits muskelbilar, har det funnits en önskan från vissa ägare att göra sina bilar högre och mer kraftfull. En ändring som åstadkommer båda dessa uppgifter är att installera ett Flowmaster avgassystem på din bil. Den reducerade avgasmottrycket samband med denna installation kommer att höja din motors hästkrafter något, samt att ge maskinen ett klassiskt sound muskel bil. Den Flowmaster avgassystem kan installeras på din bil på bara några timmar med vanlig mekaniker verktyg. Saker du behöver Sida 2 Bil ramper Sida 2 stoppklossar
Penetrerande vätska
Skyddsglasögon
Gloves
Skiftnyckel
Flowmaster avgassystem
Visa mer Instruktioner
1

Back ditt fordon på en uppsättning av bil ramper och dra åt parkeringsbromsen. Blockera framhjulen för att förhindra oönskade rörelser.
2

krypa under bilen och tillämpa genomträngande vätska beslagen på ditt nuvarande avgassystemet för att möjliggöra enklare borttagning. Låt vätskan att arbeta i flera minuter att fortsätta.
3

Don skyddsglasögon och handskar för skydd mot fallande rostpartiklar och skarpa kanter metall. Lossa slangklämmor på avgassystemet genom att vrida klämmuttrar i en moturs med en skiftnyckel.
4

Ta bort bultarna från avgaser galgar på baksidan av bilen med en skiftnyckel vände i moturs riktning. Arbetet avgassystemet mot baksidan av bilen för att skilja den från skorstenhuvuden rören. Använd en vridande rörelse på avgasrören att skilja dem från huvudet rör vid behov. Sänk avgassystemet från fordonet. Avlägsna gummi isolatorer och rörhållare från ljuddämpare med en skiftnyckel vände i moturs riktning. Spara dessa delar för installation av Flowmaster systemet. Kassera den gamla avgassystemet ..
5

Installera gummi isolatorer och hängare till det nya Flowmaster avgassystemet med de ursprungliga bultarna vände med en skiftnyckel i medurs riktning. Observera att galgar kommer att installera på din Flowmaster systemet på samma sätt som ditt lager avgaser.
6

Placera Flowmaster systemet under din bil med halsdukar bakåtvänt. Lyft upp systemet och montera framför Flowmaster rören i bilens huvud rör tills de sitter ordentligt. Fäst rörhållare till botten av bilen med hjälp av de ursprungliga monteringshålen och bultar dras åt med en skiftnyckel i medurs riktning. Montera rörklämmor medföljer flowmaster kit på leden där rören möts bilens ursprungliga huvud rör. Dra åt klämmorna med en skiftnyckel i medurs riktning.
7

Ta bort stoppklossar, släpp parkeringsbromsen och försiktigt köra bilen bort av ramper.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/exhaust-systems/70414.html

Previous:
Next:

avgassystem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.