Svenska Bil >> Auto Repair >> avgassystem >> Content

Hur man fixar en Manifold Leak

med ett grenrör läcka i bilen kan få den att ha prestandaproblem. Att se till att läckan blir fast är viktigt om du vill att din bil utför på sin topp. Eftersom insugningsröret är primärt ansvarig för att fördela blandningen av bränsle och luft till var och en av motorns insugsportarna är fastställande av dessa typer av läckor avgörande när man försöker få ut det mesta av din motor. Saker du behöver
skruvmejsel
Socket
WD-40
Duk
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera ditt fordon för att se om det finns någon olja läcker ut från grenröret. Identifiera var läckan är.
2

Koppla bort batteriet. Avlägsna nylon bränslefördelningsröret och luftkanaler. När bränslet skenan tas bort, trycker trådarna i injektorn kontakterna med fingrarna för att lossa dem. Använd en skruvmejsel för att göra gummiringarna löst. Detta kommer att hjälpa till att ta bort dem lättare.
3

Använd en hylsa för att ta vajrar, generator stag och gasvajern täcka av. Du måste också ta bort från insugningsröret, spjällhuset. När detta har gjorts, måste du lossa de två muttrarna som är kopplade till EGR röret och lossa det också. När du gör detta, hittar du en packning på EGR röret, men lämna den där för senare användning.
4

Inspektera fördelaren på din motor. Ta bort alla packningar som verkar vara lös eller trasig, och ersätta dem. Rengör befintliga packningar med WD-40, och se till att de är fria från skräp genom att torka dem med trasan. Ersätt alla delar du just tog bort. Detta bör åtgärda läckaget. Om den inte gör det, ta bilen till en professionell.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/exhaust-systems/70276.html

Previous:
Next:

avgassystem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.