Svenska Bil >> Auto Repair >> avgassystem >> Content

Vilka är fördelarna med dubbelt avgassystem?

Alla fordon är utrustade med ett avgassystem, som ansvarar för transport av brända avgaser från motorns avgaser port och styra dem ut ur bilens avgasrör. Även avgassystem finns i både enkla och dubbla sorter, dubbla avgassystem har stora fördelar jämfört med enskilda system. Hästkrafter

Ett dubbelt avgassystem ökar motorns hästkrafter genom att påskynda den takt med vilken motorns förbränningsgaser undkomma en motor. Genom att låta motorns avgaser för att avsluta en motor mycket snabbare än en enda avgassystem, minskar ett dubbelt avgassystem både tryck tillbaka motorn och arbetsbelastning, vilket resulterar i en avsevärd ökning av motorns hästkrafter.
Gas körsträcka

påskynda den takt med vilken avgaserna undkomma en sökmotor kan en motor med "andas" bättre och vrid lättare, vilket ökar körsträcka fordonsgas genom att eliminera motorns belastning.


Motor Livslängd

Fordon utrustade med dubbla avgassystem har i allmänhet motorer som håller längre.
Engine Efficiency

en motors totala effektiviteten är relaterad till hur effektivt det bränner sina gaser motorns förbränning och tar bort dem genom sitt avgassystem. Dubbla avgassystem, vilket möjliggör en snabb utrymning av brända avgaser, främja ökad motorns förbränning och förbränning gasavlägsnande, vilka båda leder till en ökning av den totala motorns verkningsgrad. Addera Exhaust Efficiency

Fordon utrustade med dubbla avgassystem producerar i allmänhet mer effektiva avgasutsläpp än gör fordon utrustade med enda avgas. Dubbla avgassystem möjliggöra mer effektiv och fullständig förbränning av spännande avgaser, delvis på grund av den hastighet med vilken dessa gaser avfarten och motorn, vilket leder till en total ökning av avgaser effektivitet.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/exhaust-systems/70284.html

Previous:
Next:

avgassystem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.