Hur man reparerar en motor Läckage

Du behöver inte alltid gå den dyra vägen vid reparation en motor läcka. Var säker på att du kan hitta källan till läckan själv. Spara pengar när det är möjligt. Motor läcka reparationer varierar, så se till att du har åtgärdat problemet, och inte vara rädd för att be om hjälp. De flesta motorer läcka reparationer uppstår till packningar och mössor i motorn. Alltid hänvisa till delar diagram över bilens instruktionsbok för att lokalisera slangarna och delar av avgassystemet. Börja din inspektion på toppen av motorn, och arbeta dig till botten. Saker du behöver
Dyvika
Packningar
Bricka
Wrench
Bruksanvisning
Visa fler instruktioner
1

Inspektera delarna av din motor för att lokalisera källan till läckan. Börja med motorolja påfyllningsporten. Inspektera tillståndet av locket. Om locket saknas, måste du byta enhet, men om locket läcker, kan du byta ut glidsulan.
2

Inspektera motorns oljefilter. Se till att filtret är korrekt installerat, filtret behöver täta för att förhindra läckage. Byt om det behövs Addera 3

Kontrollera skicket på ventilkåpan packning,. Bör det vara fritt från sprickor. Var noga ventilkåpan är tät. Använd en skiftnyckel för att dra åt bultarna, om de är lösa. Om du ändå upptäcka en läcka, måste du byta packningen.
4

Kontrollera skicket på oljan avtappningspluggen i botten av oljetråget. Om tätningsbricka för avtappningspluggen är lös, dra åt med en skiftnyckel. Om kontakten är stram men ändå läcker, måste du byta ut brickan.
5

Inspektera pan motorolja. Kontrollera att packningen på oljetråget ordentligt tätningar till motorblocket. Om packningen inte, ta bort oljetråget och byt packningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/69991.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.