Auto AC Recharge Förfaranden

köldmedel används för att ladda ett luftkonditioneringssystem så det svalnar ett fordon på rätt sätt. Luftkonditioneringar (ACS ) som har förlorat kyleffekt kan ofta återupplivas efter ett köldmedium påfyllning . Anslutande

Anslutning av slangen och ventilen till en behållare av köldmedium är det första steget i omladdning ett fordons AC. När ventilen vrids , kommer det att slå ett hål i burken topp . Ventilen måste sedan vridas tillbaka en smula , låter lite köldmedium i slangen samtidigt hålla oönskad luft från att komma in i luftkonditioneringssystemet .
Utgående

Nästa bör ventilen vara stängd för att förhindra kylmedel sipprar ut . Den motsatta änden av slangen bör snarast anslutas till AC service montering . Det låga trycket montering är mindre än det hett och bör vara det enda passande används när du utför den här proceduren .
Tips
p Det är möjligt att ladda ett bilens AC alltför mycket liksom inte tillräckligt. Om detta händer , kan AC prestanda lidande . En mätare kan erhållas vilket är användbart för exakt kontroll och noggrannhet under laddning .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/69987.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.