Hur man tar bort en Durango s Radiator

Ibland radiatorn i Dodge Durango slits ut eller skadas samt utveckla sprickor i tanken eller blir igensatt. I dessa fall kan du behöva ta bort den för att fixera tanken. Borttagning av Durango radiatorn kan fyllas i ungefär en timme. Du kan ta bort Durango kylaren själv, vilket sparar tid och pengar för att gå till en mekaniker att ha kylaren bort för dig. Saker du behöver
skruvnyckel
Drain Tänger pan
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lossa batteriets minuskabel för Dodge Durango från batteriet inlägg med en skiftnyckel. Lokalisera avtappningsventil på botten av kylaren, och placera ett uppsamlingskärl under ventilen.
2

Ta bort kylarlocket från toppen av radiatorn tanken, och ta bort locket från kylvätska overflow reservoar på passagerarsidan i motorrummet. Öppna dräneringsventil i botten av kylaren med en tång, och låt kylaren rinna av helt.
3

Lossa skruvtvingarna fästa den övre och undre kylarslangar till radiatorn med en skruvmejsel. Bänd slangarna utanför metallflänsar av kylaren med en skruvmejsel.
4

Koppla övre fläktkåpa skruvarna från toppen av kylaren med en skruvmejsel. Lyft ut fläkten kåpenheten upp för hand, och ta bort den från motorrummet.
5

Lossa den främre grillen med en skruvmejsel, och ta bort den från bilen. Koppla den elektriska kylfläkten i plast motorkontakten hand.
6

Lossa de kraftledningar oljekylare ur kylaren med en skiftnyckel. Lossa kylaren fästskruvar från fordonets ram med en skruvmejsel, och lyfta kylaren ur Dodge Durango motorrummet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/69791.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.