Vilka är symtomen på en läckande topplockspackning ?

Det finns många skäl en topplockspackning kan börja läcka , och när den gör det måste fullt ut omedelbart . Om topplockspackning får fortsätta läcka kan orsaka obotliga skador på motorn , faktiskt kräver en hel ersättare . Det är därför det är viktigt att förstå vad symptomen på en läckande topplockspackning är . Kontrollera oljestickan


Om en skummande eller mjölkaktig färg finns på mätstickan är det ett tecken på att kylvätska läcker in din oljetråget , vilket kan innebära problem topplockspackning .
< br > Spark Plugs

en läckande topplockspackning kan betyda vätska kan läcka in i en viss cylinder orsakar ett tändstift för att se mycket renare än de andra .
< br > Exhaust

en vit rök från avgasröret på en helt uppvärmd bil är ett tecken på problem och kan vara resultatet av en läckande topplockspackning .
bra luktar
p Om du luktar något sött som kommer från avgasröret på bilen , kan det finnas en kylvätska läcka som är ett resultat av en trasig topplockspackning .
kylvätskeförlusten
p Om det finns en oförklarad mängd kylvätska försvinner är det en bra idé att ta fordonet i att ha topplockspackning tittat på .
< br > .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/69535.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.