Hur Byt kylvätska Recovery i en Chevy Camaro

kylarens tank i en Chevy Camaro brukar kallas en kylvätska overflow tank. Innan beslut fattas om att det finns en läcka i ditt overflow tank och det behöver ändras, kontrollera kylvätskenivån i tanken. Den Chevy Camaro är känd för problem med kylvätska sensor. En dålig kylvätska sensor gör din kylvätska lätt att komma på även om bilen inte behöver vätska. Instruktioner
1

Kontrollera kylvätskenivån i overflow tanken att vara säker på att tanken har ett problem. Om din kylvätska tänds och nivån i tanken är okej, prova koppla ur kylvätska sensor för att se om lampan släcks. Om ljuset släcks då sensorn är urkopplad, byt sensorn istället för överströmningstank.
2

Leta slangen på kylvätska overflow tank som ansluts till kylaren under kylarlocket, om tanken är dåligt och behöver bytas ut. Ta bort slangen från kylaren och ta bort hållarna håller tanken på plats. Ta tanken från bilen.
3

Töm kylvätska overflow tanken någon kylvätska inuti. Häll vätskan i en lämplig behållare och avfallshantera korrekt.
4

Ta bort slangen från den gamla tanken och installera det på den nya overflow tanken. Sätt den nya tanken i fordonet där du tog bort den gamla.
5

Fäst den nya tanken på plats med hållarna. Fäst sedan den andra änden av slangen på kylaren.
6

Ta av locket på kylaren och kontrollera kylvätskenivån insidan av kylaren. Toppa av vätskan för att få upp nivån till kylaren halsen, om det behövs och sedan re-cap på kylaren.
7

Fyll den nya overflow tank med tillräckligt kylvätska så att nivån upp till linjen angivet på tanken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/69172.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.