Hur du ändrar termostat i en Chevy Lumina APV Van

Det är viktigt att hålla din Chevy Lumina APV Van fungerar eftersom din last last troligtvis ett barn som forslas från en praktik till nästa. Om kylningen inte fungerar korrekt, kan du bli strandsatta på sidan av vägen att lyssna på ditt barn diskutera betydelsen av att vara i tid till fotbollsträningen. Om du har märkt din motor körs varmare än normalt eller har du märkt att bilen inte värma upp lika lätt som det brukade, då är det dags att byta ut denna termostat. Saker du behöver
Chevy Lumina APV termostat
Chevy Lumina APV Termostatpackning
skruvmejsel
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Dra toppen kylarslangen från termostathuset genom att ta bort klämman som håller fast den på huset och sedan dra slangen utanför huset. Lyft slangen vertikalt så att kylarvätska kommer rinna tillbaka in i kylaren.
2

Ta bort termostathuset från Lumina AVP genom att ta bort skruvarna som håller den på plats med en skiftnyckel. Dra höljet bort insugningsröret och ställ den åt sidan för nu.
3

Dra termostaten ur insugningsröret och ersätta det med ett nytt. Termostaten måste vara orienterad på rätt sätt. Slutet markeras som toppen ska sticka ut från termostathuset.
4

Dra den gamla packningen från insugningsröret och ersätta den med en ny. Packningen bör förbli torr under installationen för att förhindra läckage.
5

Placera termostathuset tillbaka in i insugningsröret av Lumina och skruva den på plats.
6

Skjut kylaren tillbaka slangen på termostathuset och fäst det med klämman som håller den på slangen. Du kan byta ut klippet med ett band klämma. En bandklämma kommer att förhindra läckage bildar kylarslangen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/engine-cooling-systems/69484.html

Previous:
Next:

Engine Cooling Systems

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.