Hur man byter en 2008 Nissan Altima Tail Lamp

Altima drabba utställningslokaler i 1993 års modell, efter strykningen av Stanza från Nissans lineup. Den Altima lagt till en ny, modern touch till den japanska biltillverkaren lineupen med sin eleganta kropp och kraftfull fyrcylindrig motor. Den fjärde gen Altima kom 2007, med en sportigare design än någonsin tidigare, och en retuned upphängning för optimal hantering. Byta ett bakljus i 2008 är ganska lätt, trots den nya, sportigare utseende till Altima. Saker du behöver
platt skruvmejsel
New nr 3157 bakljus lampa
Ren, luddfri trasa
Visa fler instruktioner
1

Open stammen och ta bort de plastclips som håller stammen trim som blockerar åtkomst till baksidan av bakljusaggregat, genom att bända i mitten stiftet från varje klipp med en platt skruvmejsel, sedan bända klippen från stammen trim. Dra trim mot framsidan av fordonet för att exponera de två muttrarna bakljusaggregat.
2

Dra wire-routing klipp från nedre bakljus stud. Ta bort de två muttrarna bakljusaggregat, med ett Ratchet och uttag, och dra bakljusaggregat från den bakre delen av fordonet.
3

Vrid bakljus lamphållaren moturs för att låsa upp den och dra sockel och glödlampa från bakljusaggregat. Dra bakljus glödlampan från sockeln med en lätt vickande rörelse
4

Håll ett nytt nr 3157 bakljus lampa med en ren, luddfri trasa -. Vidröra lampan med bara händer kan orsaka lampan gå sönder i förtid - och tryck in det i uttaget. Sätt tillbaka lampan och sockeln i bakljusaggregat och vrid hylsan medurs för att låsa den på plats.
5

Rikta bakljusaggregat dubbar med hålen i bakljusaggregat sängen och vägleda bakljusaggregat tillbaka på fordonet. Dra åt de två buts bakljusaggregat med Ratchet och uttag tills de sitter ordentligt och tryck på tråd-routing klippet tillbaka på plats på nedre bakljusaggregat stud.
6

Dra mattan till utgångsläget och Tryck de två plastclips i sina respektive hål. Tryck på mitten stiftet i varje plastklämman att låsa dem på plats. Stäng bakluckan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/do-yourself-auto-repair/68890.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.