Hur vill kolla Strålkastare

Om strålkastarna på din bil inte fungerar, kan en av fyra elektriska komponenter har misslyckats: de strålkastare lökar själva kabelnätet föra strömmen till strålkastarna, överspänning säkringar som skyddar strålkastarna från makten eller strålkastare strömbrytaren på konsolen. Dessa komponenter ska kontrolleras vid felsökning problem med din strålkastare. Saker du behöver
Voltmeter
Visa fler instruktioner
1

Byt glödlampan i pannlampan Om strålkastaren inte kommer på. Om strålkastaren fortfarande inte fungerar, fortsätt till nästa steg.
2

Kontrollera strålkastarens säkringar. De flesta säkringsdosor finns på vänster sida av motorrummet. Byt ut dem vid behov. Om det fortfarande inte fungerar, fortsätt till nästa steg.
3

Anslut minuskabeln på din voltmeter till den negativa polen på batteriet och den positiva ledningen till den positiva ledningen av kabelnätet föra strömmen till strålkastaren. Kontrollera att strömmen kommer via kabelnätet. Om ingen ström kommer igenom, byt kablaget och testa strålkastarna igen. Om de fortfarande inte fungerar och strömmen kommer genom selen, fortsätt till nästa steg.
4

Byt strålkastare switch. Ta bort skruvarna montering av strålkastare, koppla ur kablagen från baksidan av den och installera brytaren ersättare strålkastare. Testa dina strålkastare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65930.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.