Hur identifiera Trouble Transmission Car

En fordonets transmission moderata bilens motoreffekt för användning av bilens hjul. Transmissionen är en av de mest komplicerade system i bilen, och det kan vara dyra att reparera om den går sönder. Om överföringen börjar att handla upp, kanske du kan undvika att betala för dyra reparationer genom att kontrollera för enkla problem som du kan fixa hemma. Instruktioner
1

Titta under din parkeringsplats för att avgöra om din transmissionsolja kan läcka. Transmissionsolja är oftast röd eller brun i färgen. Läckage kan förekomma i ett antal platser, till exempel i flytande linjer, packningar, genomföringar och tätningar, växellådan och andra platser. Om du upptäcker en läcka transmissionsolja, undersöka sändningen efter källan till läckan. Om du har möjlighet att lokalisera källan till läckaget själv, kanske du kan fixa det. Annars bör du ta bilen till en mekaniker.
2

Kontrollera nivån och skick bilens transmissionsolja. Låga vätskenivåer eller smutsiga transmissionsolja kan påverka överföringen på många sätt. För de flesta fordon, kan transmissionsolja kontrolleras genom tomgång bilen medan bilen är i "Park". Ta ur oljestickan transmissionsolja och torka den ren med en handduk, sätt tillbaka oljestickan, och sedan ta bort den igen för att kontrollera transmissionsolja. Jämför nivån på transmissionsolja på mätstickan till nivåindikatorer markerade på oljestickan. Om transmissionsolja är låg, lägga transmissionsolja till bilen.
3

Droppa en droppe av transmissionsolja på en pappershandduk eller annat vitt papper och se till att vätskan verkar vara rena och är öppet. Det kan vara röd eller brun till färgen, men bör inte vara svart och ska inte innehåller flagor eller filspån metall. Ta bilen till en mekaniker om vätskan är missfärgad eller smutsig.
4

köra bilen, och problem lapp med transmission, liksom att flytta för tidigt eller för sent, hårda skift, grov känsla eller buller under växling. Var uppmärksam på tillståndet i bilen när oegentligheter förekommer. Notera även eventuella andra problem som uppstår samtidigt, även om de verkar vara oberoende.
5

Notera om problem bara uppstår endast när bilen är varm eller när den har körts. Uppvärmning av motorn och transmissionen som din enhet kan påverka utseendet på överföring problem. Förändringar i temperatur kan påverka hur metalldelar eller gummitätningar fästa och kan orsaka att vätska läcker eller att blockeras bara när motorn är varm. Eller, kan överföringen filtret blir igensatt först efter en körning. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66801.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.