Min Generator laddas inte i min 1993 Nissan Sentra

Den 1993 Nissan Sentra finns som antingen en fyra-dörrars sedan eller en två-dörrars coupé. Varje levereras som standard med strömavbrott, trasa sittplatser, 13-tums hjul och tonade fönster. Valfria funktioner inkluderar elektriska fönsterhissar, förarsidan krockkudde och en anpassad färg jobb. Med en bränsleeffektivitet på 29 miles per gallon och en rating på Edmunds.com på över 8, är 93 Sentra en solid, ekonomiskt säkra köp du har problem med din Sentra s generator som ger en laddning till batteriet, testa den för svag utspänning. Saker du behöver
Voltmeter
Visa fler instruktioner
1

Dra runt motorn och lyft huven på din Nissan. Lyssna till generatorn. Om det gör buller, är de inre komponenterna fungerar sannolikt. Sådana saker som kortsluter dioder, en trasig eller deformerade trissa eller maskiner gnider mot sig självt orsaka brus medan du kör. En generator med dessa problem kommer inte att kunna leverera rätt laddning till batteriet.
2

Kontrollera batteriets kabelanslutningar. Lösa eller korroderade anslutningar hämmar flödet av laddningen från generatorn till batteriet, vilket gör att generatorn att arbeta alltför hårt för att leverera laddningen. Rengör smutsiga kontakter och dra åt dem om de är lösa.
3

Testa generatorns utspänning att se till att den är i stånd att ladda batteriet. Fäst testet leder med en voltmeter till de positiva och negativa inlägg på batteriet, i den ordningen. Det positiva, för både test leder och batteriet, är röda, och de negativa är svarta.
4

Titta på spänningen behandlingen på skärmen av voltmeter när motorn är igång. En läsning av någonstans mellan 13,6 och 14,3 volt är normalt för en generator. En läsning mindre än detta är ett tecken generatorn är för svag för att ladda batteriet. Du kan behöva köpa en ny generator.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66057.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.