Ford Explorer Motor startproblem

Ford Explorers ibland har problem med att starta, även om fordonen inte är särskilt benägna att sådan emission. Ett antal problem kan vara att skylla om Explorer inte startar Dessa problem generellt är klassade i tre områden. Batteriet

batteri problem kan lätt göra en Explorer obrukbart. Batteriet kanske saknar en tillräcklig laddning. De positiva och negativa kablar kanske inte fungerar, eller kanske inte korrekt fastsatt. Batteriets terminaler kanske inte vara funktionell på grund av korrosion.
Bränslesystem

Explorer tank kan vara tom. På grund av systematiska fel kan bränslet inte når spridarna. Komponenter i tändsystemet kan vara våt eller skadad. Bränslefiltret kan också vara igensatt. Vatten kan finnas i bensintanken.
Wiring

Explorer elsystem spelar en roll i att starta bilen. Kontrollera säkringar, och ersätta de som är utbränd. Ledningar runt batteriet och startmotorn kan vara våt eller skadas på annat sätt. Några av ledningarna kan vara lös eller frånkopplad.
Andra mekaniska problem

Problem med drevet och startmotorn är ibland orsaken Explorer startproblem. Titta på kamkedjan, detta är en frekvent reparation. Upptäcktsresande med en automatisk växellåda startar inte om inte "park" är helt inkopplad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67375.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.